Simonly’s

De voordeligste simonly’s vind je hier

Zelfs met simonly’s zijn je telefoonkosten iedere maand een terugkerende afschrijving van je rekening. Vaste lasten. Je hebt je telefoon nodig en bent waarschijnlijk erg blij dat je hem kunt gebruiken, maar die rekening maakt niemand echt vrolijk. Het voordeel aan simonly’s is dat ze voordeliger zijn dan abonnementen waarbij je een telefoon inbegrepen krijgt. In het laatste geval betaal je immers ook een maandelijks bedrag om de ‘gratis’ telefoon af te betalen. Wanneer je een simonly kiest, zorg je zelf dat je een telefoon hebt en betaal je maandelijks alleen voor je data, sms’jes en belminuten.

Gebruik van simonly’s

In principe van iedereen gebruik maken van simonly’s. Een simonly is een telefoonabonnement waarbij je alleen een simkaart krijgt. Hiermee heb je toegang tot het netwerk waaraan je maandelijks een bedrag betaalt. Je hebt dus wel een telefoon nodig. Die kun je apart kopen in allerlei winkels en ook op het internet. De telefoon dient echter aan één belangrijke eis te voldoen: deze moet simlockvrij zijn. Een simlockvrije telefoon is een telefoon waarin een andere simkaart past dan degene die erbij geleverd wordt.

Simlockvrij

Als jij een telefoon ooit bij een abonnement hebt gekregen, of misschien hebt mogen ontvangen met ‘prepaid’, dan heb je bij je telefoon een simkaart ontvangen. In sommige gevallen is deze simkaart dan de enige die in de telefoon past. Hoewel alle simkaarten aan standaard formaten voldoen, kunnen sommige telefoons alleen werken wanneer de juiste simkaart erin zit. In dit geval heb je een simlock op je telefoon. Veel telefoons die je los koopt zijn simlockvrij. Hier kun je dus iedere simkaart van het juiste formaat in doen zonder dat je problemen krijgt met de werking van je telefoon. Heb je een simlock op je telefoon, dan moet je eerst naar een telefoonwinkel of naar de fabrikant om de telefoon simlockvrij te laten maken.

Simonly’s vergelijken

Net als standaard telefoonabonnementen kunnen ook simonly’s sterk variëren qua prijs. Ook de diensten die bij simonly’s inbegrepen zitten, kunnen wisselend zijn. Op Allesvergelijken kun je simonly’s vergelijken op basis van verschillende aspecten. Zo kun je er dus gemakkelijk achter komen welke provider de beste en voordeligste deal voor jou heeft.

Opties invoeren

Om de simonly’s te zien te krijgen die het beste bij jouw wensen aansluiten, dien je eerst je voorkeuren te selecteren op de websites. Zo geef je bijvoorbeeld aan of je een voorkeur hebt voor een bepaalde provider. Het kan immers zijn dat je met de ene provider in jouw omgeving een betere ontvangst hebt dan met een andere provider. Ook kun je de maximale prijs opgeven die je bereid bent te betalen voor je abonnement. Vervolgens kun je het minimale aantal belminuten en sms’jes aangeven. Ook kun je het minimale aantal MB’s kiezen dat je maandelijks aan data wilt hebben en nog een paar opties invullen.

De voordeligste simonly’s

Op basis van je voorkeuren laat Allesvergelijken jou meerdere simonly’s zien die aan je wensen voldoen. Je ziet de provider, de minuten, data en sms’jes en het maandbedrag. Hieruit kun jij gemakkelijk de voordeligste kiezen.